Winkelwagen


Internet via het Lichtnet xLine 200    


Artikelcode: 10.1012


Deze kit bestaat uit een set van 2 Adapters
Eminent EM8022 xLINE Pro Homeplug Adapter 200Mbps
Thuis je eigen multimediale netwerk, zou dat niet ideaal zijn? Toch is het lastig te realiseren, want snelheid en stabiliteit zijn een absolute must voor moderne media als IP-televisie en internettelefonie. Maak gebruik van Eminent xLINE Pro Homeplug Adapters 200Mbps om te genieten van een razendsnel en betrouwbaar netwerk, via het lichtnet!

Eminent biedt met xLINE Pro de ultieme oplossing om op eenvoudige wijze je thuisnetwerk op te zetten of uit te breiden zonder dat je kabels hoeft te trekken of gaten moet boren. Sluit de xLINE Pro Ethernet Adapter aan op een stopcontact in de buurt van het apparaat dat je wilt verbinden met het netwerk. Er is geen ingewikkelde installatieprocedure, het is echt een kwestie van inpluggen en gaan!

Met de xLINE Pro Homeplug Adapters van Eminent combineer je naadloos je multimediale netwerk, IP-televisie en alles wat de toekomst op technologisch gebied in petto heeft. Door de geavanceerde QOS techniek wordt bepaald aan welk signaal in je netwerk de prioriteit gegeven wordt, zodat jij altijd kunt genieten van optimale IP-TV, IP telefonie of andere digitale wonderen in je woning. De Eminent xLINE Pro serie is klaar voor de toekomst. Jij ook?

Let op! De xLINE Pro serie communiceert alleen met andere xLINE Pro Homeplug Adapters. Een netwerk met reguliere xLINE adapters kan echter naast een xLINE Pro netwerk bestaan.


Euro 149.00Aantal